Excursii o zi Mila-Letea-Sulina

Excursii o zi Mila-Letea-Sulina 2021-06-04T15:02:15+00:00

Project Description

Excursii de o zi in delta  Mila-Letea-Sulina – Traseu 7

excursie delta letea

Excursii o zi Mila-Letea-Sulina – Traseu 7  detaliat: 

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa Sud – Canal Sontea Veche – Lacul Nebunu – Lacul Baclanesti – Lacul Fortuna – Satul Mila 23 (masa optional) – Canalul Heracleea – Canalul Lopatna – Lacul Matita – Lacul Merhei – Canalul Sidor – Satul Letea ( Vizita in Padurea Letea ) – Canalul Cu Nuferi – Canalul Cardon – Golful Musura – Insula K  (insula nou aparuta- insula cu pasari) – Varsarea Dunarii in mare – Farul Nou Farul Vechi Sulina – Orasul Sulina (Vizita) – Canalul Sulina – Tulcea

0748 590 376
excursii de o zi delta

Excursia de o zi Mila-Letea-Sulina

Turul 7 acopera unul dintre cele mai lungi trasee prin Delta Dunarii. Traseul de o zi Mila-Letea-Sulina este unul dintre cirsuitele complete pentru excursii in Delta Dunarii. Aceste trasee le organizam pe durata unei intregi zile. Plimbarile pe diverse canale si lacuri iti vor arata o delta asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vei vedea vegetatia unica si bogata, cu nuferi albi si galbeni, cu stufaris si papuris din belsug, cu arbori precum stejarii, plopii si salciile sau liane de 25 de metri. Natura cu rhideele sale de prin padurea Letea iti vor dezvalui un peisaj minunat si unic, o natura in care iti poti relaxa mintea si corpul.

pasari delta in excursie

Apoi descopera agitatia pasarilor, a berzelor, lopatarilor , cormoranilor dar si a pelicanilor  emblematici ai deltei.

Excursia de o zi Mila-Letea-Sulina

In satul Mila 23 vei intra intr-o lume putin cunoascuta. Este o lume a pescarilor care au supravietuit din cele mai vechi timpuri. Casele lor cu albastrul specific arata o mostenire unica a culturii satelor deltei.

Aici poti servi una dintre cele mai gustoase mese pescaresti pe care ai fi pututo avea vreodata.

masa pescareasca mila 23

masa pescareasca mila 23

Excursia de o zi Mila-Letea-Sulina

Barcile specifice zonei si plasele speciale pentru pescuit iti vor dezvalui un peisaj arhaic. Multe dintre lotcile pescarilor stau imtinse pentru a li se usca gudronul negru ce opreste apa sa intre in barca cu crevace de lemn.

excursii delta barca

excursii in delta cu barca

excursii delta lotca

lotca cu plase de pescuit

0748 590 376

Suna din timp pentru detalii si programari.

Continuare catre Turul 8…