Excursii 1 zi in delta – Mila23 – padurea Caraorman

Excursii 1 zi in delta – Mila23 – padurea Caraorman 2019-09-12T22:28:42+00:00

Project Description

Excursie in delta pe traseul 6: Tulcea – Mila 23 – Padurea Caraorman – Tulcea

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa Sud – Canal Sontea Veche – Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Fortuna – Mila 23 Sat(Pauza 30 min) – Canal Dunarea Veche – Crisan – Lacul Cuibul de Lebede – Caraorman (Vizitat Padure + Masa Optional) – Crisan – Canal Sulina – Tulcea

0748 590 376

Organizam zilnic excursii de o zi in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea in acest sezon 2019.

Plimbarea in inima deltei te va relaxa si iti va aduce liniste dar si bucurie in peisajul unic al taramului tanar si in continua crestere dintre Dunare si mare.

Pelicanii cu anvergura aripilor de peste 3 metri te vor incanta cu prezenta lor pe lacuri sau in zborul lor de grup in cautarea unei zone mai bune de hrana.

Stufaris, papuris, salcii, nuferi albi si galbeni vei vedea pe canale si lacuri. Pe grinduri si in paduri te vor umbri diversi arbori și arbuști precum stejarul, plopul alb, plopul negru sau cătină si chiar tufe de mure.

Nuferii cu albul lor plin vor incanta eleganta iubitorilor de natura iar cei galbeni se vor oferi privirii cu generozitate nascand sentimente placute si putin energice.

O particica din tine, cea care iubeste florile, copiii, pasarile, va ramane acolo si te va rechema an de an sa revii si sa te regasesti in intregul tau.

continuare…

0748 590 376