Vizita Crisan Lacul Isac

Vizita Crisan Lacul Isac 2021-06-04T15:49:45+00:00

Project Description

Vizita in delta in satul Crisan si Lacul Isac  Traseu 9

Vizita crisan lac isac

Vizita prin delta la Lacul Isac si satul Crisan pe Traseul 9 detaliat:

Tulcea – Bratul Sf. Gheorghe – Murighiol – Uzlina – Lacul Uzlina – Lacul Isac – Lacul Cuibul Cu Lebede – Crisan – Canal Sulina – Tulcea

0748 590 376
vizita delta Crisan lac Isac

Vizite in Satul Crisan si plimbari pe Lacul Isac

Vino intr-o excursie de 1 zi si poti sa vezi locuri unice de vizitat in Delta Dunarii. Hai prin Lacul Isac cu lebedele sale si satul Crisan cu mesele sale pescaresti. In acest tur ai ocazia sa intri in inima Deltei.  Vino in salbaticia ei ca sa-i admiri vegetatia in toata splendoarea.

Lacuri, nuferi albi si galbeni, stufaris, pasari, pesti sau chiar mamifere. Un loc salbatic, in extindere, unic in Europa.

Hai cu noi intr-o excursie placuta, uimitoare si memorabila!

excursii delta

Vezi Delta Dunarii mai putin cunoscuta – Lacul Isac si satul Crisan

Delta Dunarii, tanarul pamant al Romaniei, vazuta cu barca lui Vali. O barca ce merge de pare ca zboara pe deasupra apei sau se relaxeaza si se leagana pe luciul de argint al lacurilor in bobarnacii jucausi ai vantului.

Orice plimbare in delta, orice excursie in Delta Dunarii, te apropie de acea conexiune care iti aduce liniste, siguranta, relaxare. Fie ca esti cu barca sau ai coborat pe plauri sau pe grindurile nisipoase, sentimentul de liniste profunda este prezent. Este ca atunci cand erai la sanul mamei si apoi ai crescut repede pentru ca erai hranit, ingrijit si protejat. Desi delta pare un taram dur pentru multi, defapt ea iti ofera adapost, iti ofera hrana si liniste daca esti bun cu ea, iubitor si iti iei cat sa iti ajunga tie si familiei tale. Pentru ca este asemenea unei mame tinere, este bogata, este inca darnica si se regenereaza repede dupa „obrazniciile” copiilor ei. Cu cat o iubim si o protejam mai mult, cu atat ne va da mai mult din linistea ei, din frumusetea ei, din bogatia ei.

valex delta tour

0748 590 376

Contacteaza-ne din timp pentru detalii si programari

Continuare Traseu 10…