Turism in Delta Dunarii in 2020

Turism in Delta Dunarii in 2020

Delta Dunarii ramane cea mai importanta atractie din estul Europei iar din ce in ce mai multe persoane se bucura de excursii de o zi sau doar de o plimbare de cateva ore in mijlocul naturii salbatice.

exursii de o zi delta dunarii

O vizita in Delta Dunarii este o binecuvantare pentru fiecare vizitator, aducandu-ne fiecaruia o stare de bine si de relaxare cat si deconectarea pentru cateva ore de la problemele cotidiene. Chiar spunem ca o astfel de excursie poate avea un scop terapeutic daca scapi de stresul orasului pentru o perioada mai indelungata.

Aici ai o plimbare de cateva ore la lacul Nebunu…

In delta poti sa faci un tur pe anumite trasee sau un circuit mai lung care sa includa vizite in satele Murighiol, Mila 23, Crisan sau safari in padurile Letea si Caraorman, dar si o masa pescareasca si o plimbare deosebita in orasul Sulina, acolo unde Dunarea se varsa in mare.

Aici ai una dintre croazierele deosebite prin delta

Pe lacurile si canalele deltei, printre plauri si salcii cazute, poi intalni pasari salbatice precum cormoranii si pelicanii iar langa padurea Letea ai sansa sa vezi caii salbatici ai deltei.

vizita in delta dunarii

O excursie in mijlocul deltei Crisan Lacul Isac

Plimbarea cu barca in delta trebuie sa fie una sigura si placuta. O plimbare cu barca moderna iti ofera linistea si bucuria vizitarii naturii unice si salbatice a Deltei Dunarii.

Un circuit prin delta Dunarii

Singurul lucru pe care ni-l dorim este ca toti cei care merg in excursii de o zi cu noi sa simta, chiar si pentru o clipa, magia Deltei Dunarii!

Te asteptam cu drag!

Vali (nascut in delta)

Tel 0748 590 376

 

Mai multe imagini si video aici

2021-05-05T13:28:01+00:00